Chesterfield leer

Chesterfield leer. Chesterfield leer. Deze bank is voorzien van nikkelen nagels en van volnerf rundleer. Hierdoor heeft de bank een stoere klassieke uitstraling. Chesterfields van volnerf...

Meer informatie

Chesterfield leer

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Chesterfield leer.

  Chesterfield leer. Deze bank is voorzien van nikkelen nagels en van volnerf rundleer. Hierdoor heeft de bank een stoere klassieke uitstraling.

  Chesterfields van volnerf rundleer.

  Wij kunnen de Chesterfields bekleden met  verschillende leren. U kunt deze bekijken in de showroom.

  Klassieke en tijdloze banken.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze banken. De stof bepaald hoe klassiek de bank is. De tijdloze banken krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze bank met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of tijdloos interieur. De echt klassieke banken kunnen ook weer met een katoenen effen stof gemaakt worden. De klassieke banken krijgen dan een landelijk uiterlijk.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Keuze uit honderden stoffen en leren.

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank.

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij.

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

  Afmetingen 3-zits (diverse afmetingen mogelijk)

  B214xD90xH78
  Zd 55. Zh 49.

  Extra informatie

  Kleur

  bruin

  Materiaal

  Volnerf Rundleer

  Totale lengte

  214 cm

  Totale hoogte

  78 cm

  Diepte

  90 cm

  Zitdiepte

  55 cm

  Zithoogte

  49 cm

  • Kan op maat gemaakt worden