Klassieke bureaustoel Captain Solid

Als u de voorkeur geeft aan een klassieke bureaustoel zonder wielen is deze stoel een goede keus. Deze klassieke bureaustoel Captain Solid is de vaste...

Meer informatie

Klassieke bureaustoel Captain Solid

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Als u de voorkeur geeft aan een klassieke bureaustoel zonder wielen is deze stoel een goede keus. Deze klassieke bureaustoel Captain Solid is de vaste uitvoering van onze bureaustoel Captain. Klassieke bureaustoel Captain heeft dezelfde klassiek Engelse uitstraling en bijhorende comfort. Deze klassieke bureaustoel heeft een stevige zit door het gecapitonneerde leer. Klassieke bureaustoel met een rijke uitstraling en fijn snijwerk. Ook zeer geschikt als comfortabele vergader- of eetkamerstoel. Ruime keuze uit leer- en houtkleuren.

  Afmeting en prijs.

  B60x D52 x H82. Prijs: € 795

  Mr Higgins levert ook klassieke en landelijke stijl salon- en dinertafels, buffetkasten, LCD-kasten, lederen en gestoffeerde fauteuils en banken, diverse soorten kleinmeubelen, garderobekasten, bedden, schouwombouw, dressoirs en lambriseringen. U kunt bij ons terecht voor een complete inrichting van ieder vertrek in uw woning.

  • Kan op maat gemaakt worden