Engelse ‘rook’ fauteuil Vintage dark brown

Deze Engelse 'rook' fauteuil is een prachtige Ralph Lauren replica. Met Engelse grandeur van weleer. De kleur van de fauteuil is Vintage Dark Brown. Voor...

Meer informatie

Engelse ‘rook’ fauteuil Vintage dark brown

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Deze Engelse ‘rook’ fauteuil is een prachtige Ralph Lauren replica. Met Engelse grandeur van weleer. De kleur van de fauteuil is Vintage Dark Brown. Voor de fauteuil is het mooiste volnerf Aniline leer gebruikt. Meerdere mogelijkheden qua stoffen en lederen.

  Afmeting en prijs:

  B90 x D87 x H103. Zitdiepte 55. Zithoogte 47. Prijs: € 3.280 prijs ex poef. Deze komt uit op € 990.

  Klassieke fauteuils.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze fauteuils. We hebben diverse modellen fauteuils met rund- en schapenleer bekleed.

  Fauteuils met stof bekleed.

  De stof bepaald hoe klassiek de fauteuil is. De tijdloze fauteuils krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze fauteuil met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Keuze uit honderden stoffen.

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils uit de van den Ancker collectie worden in een Nederlands atelier gemaakt. De levertijd is kort en de kwaliteit van de zitmeubelen is goed. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil. Bijna alle rug kussens kunnen nagevuld worden indien noodzakelijk. Dat geldt ook voor alle zitkussens die een bol model hebben. De zitkussens met koudschuim hoeft u natuurlijk niet na te vullen. Alle fauteuils en banken met losse kussens kunnen gedraaid worden. De kussens zijn namelijk dubbelzijdig gestoffeerd. De banken zijn in meerdere afmetingen te maken. Bijna elke bank kan ook als hoekbank gemaakt worden.

  Kleuren van de stoelpoten en poten van de bank.

  Standaard hebben we blank, kersen, donkerbruin en vergrijsd eiken. Als u bij ons meubelen gekocht heeft in een andere kleur passen we de poten zo goed mogelijk aan.

  Showroom in oude boerderij.

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

   

  • Kan op maat gemaakt worden