Clubfauteuil Rowley

Clubfauteuil Rowley is een compacte fauteuil met een rijke uitstraling. In dit geval is de fauteuil bekleed met een grijsgroene stof. De armpads zijn van...

Meer informatie

Clubfauteuil Rowley

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Clubfauteuil Rowley is een compacte fauteuil met een rijke uitstraling. In dit geval is de fauteuil bekleed met een grijsgroene stof. De armpads zijn van Olijfgroen rundleer.

  Afmeting en prijs.

  B86xD76xH86. Zitdiepte 53. Zithoogte 53. Prijs met de getoonde stof: € 2.060

  Klassieke en tijdloze fauteuils.

  In onze showroom staan vele klassieke en tijdloze fauteuils. De stof bepaald hoe klassiek de fauteuil is. De tijdloze fauteuils krijgen een modern uiterlijk door een moderne stof te kiezen. Een tijdloze fauteuil met een klassieke stof past weer goed in een klassiek of landelijk interieur.

  Banken en fauteuils worden gemaakt in Nederland.

  Alle klassieke en tijdloze banken en fauteuils worden in een Nederlands atelier gemaakt. De kwaliteit van de zitmeubelen is van hoog niveau. De stof bepaald voor een groot deel de levensduur van uw bank of fauteuil.

  Keuze uit honderden stoffen.

  U heeft keuze uit vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij verkopen o.a. stoffen van Sanderson, Morris & Co en Mulberry. Aan onze grote leestafel kunt u rustig de stoffen bekijken.

  Showroom in oude boerderij.

  Wij hebben onze showroom in 2 grote stallen. De hooiberg dient als entree en geeft toegang tot beide stallen.

   

   

  • Kan op maat gemaakt worden