Landelijke fauteuil Rowley

Landelijke fauteuil Rowley. Landelijke fauteuil Rowley is clubfauteuil met een landelijke uitstraling. De fauteuil is bekleed met microvezel 'leather look' . De armleggers zijn bekleed...

Meer informatie

Landelijke fauteuil Rowley

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Landelijke fauteuil Rowley.

  Landelijke fauteuil Rowley is clubfauteuil met een landelijke uitstraling. De fauteuil is bekleed met microvezel ‘leather look’ . De armleggers zijn bekleed met volnerf rundleer. Deze landelijke fauteuil is leverbaar in verschillende kleuren “leather look’. De clubfauteuil  Rowley heeft een comfortabele zit.

  De andere foto is een clubfauteuil Rowley met streepstof en leren armleggers.

  De Rowley kan met elke stof uit onze collectie bekleed worden.
  De clubfauteuil  is ook in volnerf rundleer te leveren. Keuze uit 20 kleuren volnerf rundleer.

  De prijs ligt doorgaans tussen de 1.250 euro en de 2.000 euro voor volnerf rundleer.

  Volnerf rundleer:  De rundleren banken en fauteuils in de collectie van Mr Higgins worden vervaardigd van de hoogste kwaliteit volnerf rundleder. De bovenste laag van de huid (het leer) met de natuurlijke tekening word volnerfleder genoemd. Dit leer heeft de mooiste tekening en nerfstructuur en is bovendien het sterkst. In tegenstelling tot handwish en dekverf leder zijn de natuurlijke littekens en kleurnuances nog duidelijke zichtbaar . Dit draagt bij aan de natuurlijke uitstraling van het meubel en geeft een vintage look. Volnerf leder wordt in het gebruik alleen maar mooier, het veroudert op natuurlijke wijze.

  Prijs: vanaf 1.250

  • Kan op maat gemaakt worden