Schaapsleren fauteuil Basel

Schaapsleren fauteuil Basel. Deze schaapsleren fauteuil Basel is volledig met de hand gemaakt van de beste kwaliteit Australisch schapenleer. De schaapsleren meubelen zijn voorzien van een beukenhouten romp en bekleedt...

Meer informatie

Schaapsleren fauteuil Basel

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Schaapsleren fauteuil Basel.

  Deze schaapsleren fauteuil Basel is volledig met de hand gemaakt van de beste kwaliteit Australisch schapenleer. De schaapsleren meubelen zijn voorzien van een beukenhouten romp en bekleedt met 6 lagen binnen bekleding. Het meubel wordt vervolgens met nat schapenleer gestoffeerd, alleen op deze manier verkrijgt men een plooiloos gestoffeerd meubel met een uniek uiterlijk. Tot slot wordt de schaapsleren fauteuil of bank met de hand gepatineerd (gekleurd) tot deze de juiste uitstraling heeft. De schaapsleren fauteuils en banken zijn voorzien van elastische singels aan de onderzijde en verende binnenzijde. De vulling van de zitkussens bestaat uit koudschuim of polyeter van hoge kwaliteit. Al onze schaapsleren meubelen hebben een stevige en comfortabele zit.

  Schaapsleren clubfauteuil Basel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Standaard wordt bij ieder meubel een blik bijenwas geleverd voor het onderhoud.

  Fauteuil Basel (B80xH81xD82) €2295,-

  • Kan op maat gemaakt worden