Schaapsleren fauteuil Cambridge

Deze schaapsleren fauteuil Cambridge is volledig met de hand gemaakt van de beste kwaliteit Australisch schapenleer. Deze schaapsleren fauteuil is ook als bijpassende bank leverbaar....

Meer informatie

Schaapsleren fauteuil Cambridge

  • Bezoek onze showroom
  • Uniek product
  • Handgemaakt

  Beschrijving

  Deze schaapsleren fauteuil Cambridge is volledig met de hand gemaakt van de beste kwaliteit Australisch schapenleer. Deze schaapsleren fauteuil is ook als bijpassende bank leverbaar. De schaapsleren meubelen zijn voorzien van een beukenhouten romp en bekleedt met 6 lagen binnen bekleding. Het meubel wordt vervolgens met nat schapenleer gestoffeerd, alleen op deze manier verkrijgt men een plooiloos gestoffeerd meubel met een uniek uiterlijk. Tot slot wordt de schaapsleren fauteuil of bank met de hand gepatineerd (gekleurd) tot deze de juiste uitstraling heeft. De schaapsleren fauteuils en banken zijn voorzien van elastische singels aan de onderzijde en verende binnenzijde. De vulling van de zitkussens bestaat uit koudschuim of polyeter van hoge kwaliteit. Al onze schaapsleren meubelen hebben een stevige en comfortabele zit.

  Schaapsleren fauteuil Wales is verkrijgbaar in 5 kleuren; kastanjebruin, middenbruin, lichtbruin, antiek rood en Toscaans rood. Standaard wordt bij ieder meubel een blik bijenwas geleverd voor het onderhoud.

  Afmeting en prijs.

  B79 x D80 x H95. Prijs: € 2.750

  • Kan op maat gemaakt worden